Belgische Ardennen

Rust, een prachtige natuur, heerlijk eten. Elegantie gekoppeld aan comfort in een pand met moderne faciliteiten, omringd door een prachtige slotgracht . Dit Château ligt midden in de bossen. Je zult helemaal tot rust komen en in de watten worden gelegd met een eersteklas service in een schitterend natuurlijke omgeving. Tijdens deze reis zul je je zowel fysiek als mentaal ontwikkelen en bediend worden met een uitstekende persoonlijke service.

Data: TBC
De prijs is inclusief totaalprogramma en activiteiten, overnachtingen en volpension, inclusief drankjes en gezonde snacks gedurende de dag.

Categorie:

Beschrijving

Rust en ontspanning: Jouw geluksprogramma

Vrijdag 16 maart 2018

Aankomst vanaf 15.00 uur. Welkomstdrankje en ontvangst persoonlijk programma

16.00 uur. Bootcamp. Ook voor jou geschikt, als je het nog nooit hebt gedaan. Echt. Het is gebaseerd op je eigen lichaamsgewicht en de professionele trainer houdt rekening met jouw conditie en eventuele blessures. Doe lekker mee, het zal bijdragen aan je geluksgevoel! In de frisse buitenlucht zul je alle drukte vast een beetje van je af kunnen sporten.

Tussen 18.00-21.00 uur diner verzorgd door een exclusieve cateraar. Binnen deze tijd kun je binnenkomen en lekker gaan eten. Veel van onze tafels zijn ingericht voor 1 persoon, om lekker tot jezelf te komen met een boekje of gewoon rustig te eten. We zullen een community tafel plaatsen als je het gezellig vindt om met meerdere mensen te eten.

1 uur massage. Ieder ontvangt zijn persoonlijke programma waarin de twee uur massage zijn ingedeeld. We bieden een shiatsu lichaamsmassage aan en een overheerlijke aromatherapie lichaamsmassage met essentiële oliën. Beide zijn erg bijzonder en laten zelfs de mensen die zich normaliter niet goed kunnen ontspannen zich overgeven om helemaal ontspannen eruit te komen. Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om extra sessies te boeken.

We raden je aan om lekker op tijd te gaan slapen. Eventueel wat te lezen. Er zijn meerdere inspirerende boeken in de algemene ruimte aanwezig die je kunt lenen.

Zaterdag 17 maart 2018

07.00 uur. Voor de vroege geluksvogels wordt er een yogasessie aangeboden. We willen benadrukken dat het geen ‘zweverige’ yoga sessie zal zijn, maar om je kennis te laten maken met wat het is, hoe je lekker stretchend wakker kunt worden en rustig de dag kunt beginnen. Uiteraard is het ook mogelijk om aan te haken als je wat meer gevorderd bent. Als je het lekker vindt om iets te eten voor de les maar nog niet uitgebreid wilt ontbijten, kun je vanaf 6.30 uur binnenkomen en wat powerfood nemen.

Tussen 07.00 -10.00 uur kun je ontbijten. Een heerlijk gezond en voedzaam ontbijtbuffet staat voor je klaar om de dag goed te beginnen.

08.30 uur. Morning run. Onder leiding van een professioneel trainer zul je heerlijk wakker worden al rennend door de bossen van de Ardennen. Rondom het landgoed zijn mooie paden om te rennen. 5 kilometer zal onder begeleiding zijn en daarna ben je natuurlijk vrij om door te rennen als je er net lekker in zit. En wel eens van de runners high gehoord? Zeker meedoen!

10.30 uur. Persoonlijke ontwikkeling coaching sessie ‘Be the best you’. Onder leiding van ervaren coaches hebben wij een programma samengesteld dat gericht is op het (her) ontwikkelen en stimuleren van jouw geluksgevoel. Het zal je inzichten geven, inspiratie en vooral je mentaal ontwikkelen en resulteren in het ervaren van het geluksgevoel en de kick die daarbij hoort wat al in je zit.

Tussen 12.30-14.30 uur wordt een heerlijk lunchbuffet aangeboden en je bent wederom vrij om aan te haken wanneer je wilt. Je mag dit ook lekker mee naar buiten of naar je kamer nemen.

1 uur massage. Gedurende de dag zul je lekker kunnen genieten van je massage.

16.00 uur. Bootcamp. Doe lekker mee!

Tussen 17.30-20.30 uur kun je lekker nagenieten bij het diner.

Om vervolgens hopelijk lekker vroeg je bed in te kunnen duiken en een goede nacht te maken!

Zondag 18 maart 2018

Het programma van zondag is vergelijkbaar aan dat van zaterdag, alleen is er nog een rustgevende avondwandeling aan het programma toegevoegd.

Maandag 19 maart 2018

Na het ontbijt is het alweer tijd om in te gaan pakken. Sommigen zullen nog een massage ingepland hebben, of nog een laatste rondje in de bossen willen wandelen of van de sauna te genieten.

Natuurlijk gaat het om jouw geluksprogramma en ben je vrij om aan de coaching en sportsessies mee te doen. Niets moet, alles mag.

Algemeen

Aantal deelnemers
Minimaal 15, maximaal 30. Indien het minimale aantal inschrijvingen niet wordt behaald, wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Extra’s
We bieden gedurende het weekend een aantal extra tijdslots aan om 1-op-1 coaching en 1-op-1 personal training te doen. Je kunt je hier bij aankomst voor inschrijven, op basis van beschikbaarheid.

Kamers
Alle kamers zijn zeer luxe en voorzien van alle gemak. Aangekleed in rustige aarde tinten een natuurlijke materialen.

Catering
Het is geen detox programma, maar we zorgen wel voor een gezond en gevarieerd aanbod aan eten. De cateraar die we hebben geselecteerd zorgt voor de heerlijkste sappen, salades en warme gerechten.

Veel van onze tafels zijn ingericht voor 1 persoon, om lekker tot jezelf te komen met een boekje of gewoon rustig te eten. We zullen een community tafel plaatsen als je het gezellig vindt om met meerdere mensen te eten.

Extra informatie

Lekker alleen of gezellig een kamer delen?

Prijs eenpersoonskamer, Prijs tweepersoonskamer

Highlights

 • 2 uur massages
 • Luxe in de watten worden gelegd
 • Elke dag meerdere sportlessen (bootcamp, running, yoga) om uit te kiezen en aan te vullen met personal training
 • Persoonlijke ontwikkelings coaching sessie voor jouw ultieme geluk
 • Gezond eten
 • Rust en echt even tot jezelf komen (liefst zonder mobiele telefoon!)

Accommodatie

Deze informatie wordt aangevuld

Locatie

Deze informatie wordt aangevuld

Inclusief

 • 3 overnachtingen
 • Alle maaltijden (3 per dag), lekkere sapjes, fruit-infused water, koffie en thee
 • Persoonlijke ontwikkelings groeps coachingsessie ‘Geluksvogel’
 • 2 uur massages
 • Bootcamp
 • Hardlooptrainingen
 • Yogalessen
 • Zwemmen in het meer

Natuurlijk gaat het om jouw geluksprogramma en ben je vrij om aan de coaching en sportsessies mee te doen. Als je liever een boek wilt lezen of de sauna in, kan dat natuurlijk ook!

Exclusief

 • Vervoer
 • Extra massage, coaching of personal training sessies
 • Eventuele reis- en annuleringsverzekering

Dit is geen groepsreis, maar een individuele reis, we willen juist stimuleren dat je tijd voor jezelf neemt. Natuurlijk vinden we het hartstikke leuk als je vriendinnen of partner meeneemt, maar we adviseren om goed met elkaar af te stemmen dat het hier gaat om jouw geluk, dat jij zelf ontspannen terugkomt en een heerlijk weekend ervaart. Om te ontsnappen aan de drukte van het bedrijfsleven, het gezin of gewoon omdat je het hebt verdiend!

Boekingsvoorwaarden

De algemene voorwaarden voor de voorwaarden gelinkt aan alle boekingen op theworldofhappiness.nl.

 

Ons team

We werken met een team enthousiaste professionals die allemaal een passie hebben om iemand een te gekke tijd te laten beleven. Tot zichzelf te laten komen, en dan in een combinatie van een actieve en passieve aanpak, waarbij het nog lang effect zal hebben.

KÉOMA VELDHUIS

Kéoma Veldhuis volgde de opleiding Sport & Bewegingsmanagement aan het CIOS en ontwikkelde zich daarna met een tal van andere opleidingen tot een allround Personal Trainer. De opleidingen die hij tot nu toe op zijn naam kan zetten zijn NASM, LAPT, TRX Suspension Training, Running Instructeur, Master Kettlebell Instructeur en Bootcamp Instructeur. Zijn specialiteiten zijn Strenght & Conditioning, Lose & Shape Up, en Kettlebell. In 2017 heeft hij de Gold Award gewonnen als beste personal trainer in Amsterdam. Sporten en bewegen is zijn passie, en met zijn humor en aanstekelijke enthousiasme krijgt hij iedereen aan het bewegen!

KLAAS KROEZEN

Klaas Kroezen WUAKlaas Kroezen is CEO bij WUA, wereldwijd marktleider in online marketing. Na veel persoonlijke ontwikkelingstrainingen gevolgd te hebben, is Klaas zich naast zijn bedrijf gaan focussen op trainingen geven, hoe zorg je dat JIJ het belangrijkste bent, en je mooiste leven leidt. Hij doucht iedere morgen koud af, haalt diep adem op de Wim Hof methode en is gek op Yoga. Zijn enorme energie, vrolijkheid en enthousiasme laten je vol inspiratie en zelfkennis terugkomen.

 

MARIANNE KROEZEN

Marianne is de zus van Klaas, als broer en zus zijn ze een sterk team en vullen ze elkaar perfect aan. Marianne heeft in haar loopbaan als (NLP) trainer, (Creatrix) coach en versterker diverse technieken eigen gemaakt en een trainingsmethode ontwikkeld. Speciaal voor The World of Happiness is een trainingsprogramma opgezet om jou als mens succesvoller jezelf te laten zijn, in je beste versie. Gelukkiger te laten leven vanuit wie je echt bent. Zodat je weer kunt presteren en genieten van je werk en privé leven, en waarbij je leert dat het ook oké is om af en toe helemaal niets te doen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Belgische Ardennen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *