Rate this post

De gemiddelde Nederlander besteedt niet genoeg tijd aan zichzelf. In een leven waarin je alle balletjes omhoog wilt houden, zie je dat steeds meer mensen burn-out klachten hebben of op hun 60ste denken: ‘heb ik nu het beste uit mezelf gehaald’? Vaak zou je wel willen, maar heb je simpelweg geen tijd voor meer ‘me-time’. Je kunt leren meer tijd aan jezelf te besteden en jezelf belangrijk genoeg vinden om in te investeren.

Nooit meer te druk. Meer tijd voor vrienden en familie, gezonder eten, meer plezier in je werk, de partner zijn die je wilt zijn, meer energie om te sporten en jezelf meer willen ontwikkelen. Veel Nederlanders zouden graag verandering zien op deze vlakken. Je kent allemaal diegene die het allemaal onder controle lijkt te hebben. Hoe doen zij dat?

Mijn ervaring: Geld uitgeven aan jezelf mag best. Ik ben zelf een aantal jaar geleden in Thailand geweest. ‘Nog nooit had ik gehoord van dit soort trips, ik reisde wel vrij veel, deed af en toe een training over persoonlijke ontwikkeling en probeerde gezond te leven, maar een combinatie hiervan in een programma van een aantal dagen kende ik nog niet’. Ongepland heb ik een vierdaags programma gedaan op Koh Samui. Eigenlijk was de conclusie dat iedereen een dergelijk programma minstens één keer in zijn leven moet doen. Het kost best wel wat geld, maar als je het gedaan hebt, besef je dat je dit zelf meer dan waard bent. Daar is het idee van The World of Happiness ontstaan.

Hollandse tulpenwijsheid. Met mijn achtergrond vanuit een agrarisch gezin van tulpen kweken zit ondernemen in het bloed, maar ook nuchterheid. ‘Doe maar gewoon’. Een combinatie van het ‘doe maar gewoon, wees jezelf’, maar wel op een manier die het maximale uit jezelf haalt is de rode draad geworden binnen The World of Happiness.

Een frisse start. Van 16-19 maart 2018 staat een programma gepland in de Belgische Ardennen. Geen singlereis, maar wel zeker ook voor singles. Net over de grens in België, in een paar dagen die je het gevoel geven lang weg te zijn geweest. In het eerste kwartaal zodat je het jaar goed begint. Rust, in een prachtige natuur. Elegantie gekoppeld aan comfort in een pand omringd door een prachtig meer, met moderne faciliteiten. Dit Chateau ligt midden in de bossen van de Ardennen. Je zult helemaal tot rust komen en in de watten worden gelegd met een eersteklas service in een schitterend natuurlijke omgeving. Een programma waarbij je je zowel fysiek als mentaal zult ontwikkelen door middel van hardlopen, bootcamp, yoga, massages en een training gericht op persoonlijke ontwikkeling. Met lekker en gezond eten, en meerdere tafels ingedekt voor 1.